royalpark

Reviews

Podziel się z Nami Twoją opinią!

Opinie Naszych Klientów

Opinia

5.0 rating
2 July 2020

Rezydencja Royal Park to zdecydowanie najlepsza opcja w Świnoujściu. Korzystne ceny, posprzątane pokoje oraz miła obsługa. Wrócimy na 100% w przyszłym roku 🙂

Ewa

Royal Park

5.0 rating
29 June 2020

Bardzo pomocna, troskliwa obsługa, która doradzi w każdej sytuacji. Polecają również super miejsca do odwiedzenia na terenie Świnoujścia co oczywiście się sprawdziło i spędziliśmy tam niezapomniany czas

Waldemar K.

5 gwiazdek

5.0 rating
28 June 2020

5 gwiazdek jak najbardziej zasłużone Pozdrawiam

Jolanta

Royal Park

5.0 rating
21 June 2020

Okolica bardzo ładna. Świnoujście to piękne miasto jak i plaże. Wybraliśmy z mężem Royal Park bo miało najwięcej pozytywnych opinii. Opinie nie kłamią. Wysprzątane pokoje, bardzo miła i pomocna obsługa, który rozwiąże każdy problem i doradzi. Polecamy to miejsce każdemu.

Marcin

Rezydencja

5.0 rating
5 June 2020

Miejsce samo w sobie bardzo ładne. Czyste pokoje, wygodne łóżka i ładna okolica. Warto odwiedzić to miejsce.

Mariola T.

Opinia o royal parku

5.0 rating
2 February 2020

Mila obsluga, czystosc zachowana. Zasluzyli na pozytywna ocene.

Waldemar

Pokoje Royal Park

5.0 rating
10 October 2019

Duży wybór pokoi. Osobiście wybraliśmy pakiet LUX. Przestronne z wygodnymi łóżkami.

Marek T.

Świnoujście Royal park

5.0 rating
22 August 2019

Nic dodać nic ująć. Wysoki standard – wysoka opinia ( a w dodatku bardzo korzystne ceny) 😉

Joanna B.

Obsługa

5.0 rating
30 July 2019

Bardzo miła obsługa i dużo atrakcji

Jan T.

Opinia

5.0 rating
26 April 2019

Profesjonalna obsługa jak i wysprzątane pokoje. Dużo pozytywnych wspomnień. Na pewno wrócimy przy najbliższej okazji. Pozdrawiam panią menadżer, która jest bardzo pomocna.

Tomasz i Agnieszka S.

Pobyt

5.0 rating
19 February 2019

Rewelacyjny pobyt w Royal Parku. Najlepszy pokój na tydzień pozwolił nam w pełni cieszyć się pobytem nad morzem.

Mateusz

Royal Park

5.0 rating
11 January 2019

Wszystko oceniam pozytywnie. Pomocna obsługa i fajnie spędzony czas. Na pewno tu wrócę

Mateusz K.

Opinia

5.0 rating
15 December 2018

Byłem wielokrotnie. Wrócę na sto procent. Zawsze ten sam poziom – czysty profesjonalizm. Polecam gorąco. 5 gwiazdek

Henryk O.

Komfort

5.0 rating
6 September 2018

Komfortowe pokoje, które były bardzo dobrze zadbane. Widać, że dbają tam o porządek co bardzo mi się podoba. Oczywiście ilość gwiazdek adekwatna do standardów – MAX!!!

Julia G.

Cena

5.0 rating
17 August 2018

Korzystna cena w porównaniu z innymi takimi miejscami. Wysokiej standardy pokoje sprawiły, że stało się to moje ulubione jak dotychczas miejsce nad Bałtykiem. Zarezerwowałem miejsce na za rok, ponieważ nie brakuje tutaj gości.

Antek

Miejsce przystosowane na każde warunki

5.0 rating
29 July 2018

Fantastyczne miejsce dla rodzin z dziećmi. Maluchy również zadowolone 🙂

Krystyna86

Pokoje

5.0 rating
17 July 2018

Czysto i świeże pokoje. Do niczego się nie przyczepię.

Tomasz

Miejsce

5.0 rating
13 July 2018

Rezydencja super, dogodna lokalizacja. Jesteśmy z rodziną bardzo zadowoleni.

Włodzimierz O.

Lokalizacja

5.0 rating
5 July 2018

W pobliżu cicho i spokojnie nawet blisko morza miejsce godne polecenia

Miloo

Royal Park

5.0 rating
12 May 2018

Bardzo ładny obiekt ( zadbany ). Wszystko dobrze zorganizowane, obsługa pomocna. Opinia pozytywna. Pozdrawiam serdecznie, Ewa z Czarnkowa.

Ewa

Atrakcje

5.0 rating
1 February 2018

Miła obsługa i dużo atrakcji – oceniam to miejsce na 5 (co rzadko mi się zdarza).

Wojciech D.

Opinia

5.0 rating
22 January 2018

Byłam 2 razy wszystko pięknie za każdym razem. Obsługa potrafi pomóc

Sandra S.

Obiekt

5.0 rating
27 November 2017

Royal Park w pełni zasługuje na 5 gwiazdek! Dużo atrakcji i okolica bardzo fajna

Agnieszka

Opinia

5.0 rating
15 September 2017

Uwielbiam to miejsce. Wracam tu co roku i zawsze zachowany najwyższy standard

Marcelina L.

Rezydencja dostosowana do dzieci

5.0 rating
5 August 2017

Nasze maluchy jak i my byliśmy bardzo zadowoleni ze wszystkiego. Bardzo dobrze przystosowane pokoje – należy się pochwałaAne

Aneta

Opinia

5.0 rating
2 August 2017

Spokój i wygoda gwarantowane… polecamy serdecznie to miejsce …

Maria B.

Lokalizacja rezydencji

5.0 rating
27 July 2017

WOW! Super lokalizacja, akurat w uzdrowiskowej dzielnicy super super super!!! Dużo zabytków i budowli. Jest co zwiedzać w Świnoujściu. A sama rezydencja zasługuje na 5 gwiazdek!!!

Mati77

Pokoje

5.0 rating
18 May 2017

Duży wybór pokoi, wybraliśmy pakiet LUX. Dzieci był zadowolone

Kuba K.

Zwierzęta

5.0 rating
7 May 2017

Fajnie, że akceptujecie psy. Od razu leci ode mnie 5 gwiazdek 😉

Mirosław W.

Atrakcje Royal park

5.0 rating
27 March 2017

Na terenie obiektu znajdują się m.in piłkarzyki, mini golf, dart, kącik dla dzieci i sala telewizyjna. Wszystko wysokiej jakości. Pokoje posprzątane i miła obsługa. Pobyt uznaje za bardzo udany. Ocena pozytywna. Pozdrawiam

Kornel G.

Jedzenie

5.0 rating
12 March 2017

Pyszne jedzenie i okolica ciekawa. Nawet blisko morza

AdamusTaramus007

Opinia

5.0 rating
3 January 2017

Polecam ofertę dzieci śpiących z rodzicami za darmo. Przyjechaliśmy tutaj z maluchem także korzystna opcja jak na nasze pierwsze wakacje. Myślę, że wrócimy tu za rok

Karolina