SYLWESTER 2020/2021
31.12.2020 r.
-
Rozpoczęcie
DANIE GŁÓWNE: (SERWOWANE)
- Krem pomidorowo – miętowy z kleksem kwaśnej śmietany
- Grillowany łosoś na szpinaku z dzikim ryżem smażonym i sałatka z rukoli
I pomidorków koktajlowych
Bufet zimny:
- Pasztety 3-rodzaje
- Tatar wołowy z dodatkami
- Schab pieczony z ananasem
- Szynka wieprzowa faszerowana musem pieczarkowym
- Łosoś wędzony na roszponce z sosem czosnkowym
- Pałki kurze pieczone w orzechach włoskich
- Szaszłyki rybne
- Mozzarella z pomidorami i bazylią
- Galareta drobiowa
Śledzik w trzech smakach - Sałatka tradycyjna jarzynowa
- Deski wędlin , serów, wędzonek,
- Deski mięs pieczystych (boczek,karkówka, schab)
- Micha smalcu ze skwarkami
- Sosy zimne (chrzan /ketchup/musztarda/sos tatarski)
- Pieczywo mieszane
- Masło
Bufet sałatkowy
- Mix sałat
- Oliwki, ogórek, pomidor, pomidor koktajlowy, ogórki kwaszone
- Cebulki marynowane, seler marynowany, grzyby marynowane,
- Cebula czerwona, szczypiorek, tuńczyk, feta, itp.
- Sos czosnkowy, winegret,
Bufet ciepły :
- Mięsna płyta grillowa z sosami: musztardowym, chrzanowym, myśliwskim,
- Mix pierogów na kapuście po polsku
- Ziemniaki gotowane z koperkiem
- Mix warzyw gotowanych
-
Około 22:00
Myśliwska zupa gulaszowa
Bufet słodki / napoje :
- Ciasta / owoce mix
- Napoje bezalkoholowe b/o
- Napoje alkoholowe butelka wina lub wódki na parę
- Lampka szampana o północy na osobę
-
OKOŁO 01:00
Prosię pieczone nadziewane