royalpark

SYLWESTER 2020/2021​

Rezydencja Royal Park

SYLWESTER 2020/2021

31.12.2020 r.

  • Rozpoczęcie

DANIE GŁÓWNE: (SERWOWANE)
  • Krem pomidorowo – miętowy z kleksem kwaśnej śmietany
  • Grillowany łosoś na szpinaku z dzikim ryżem smażonym i sałatka z rukoli
    I pomidorków koktajlowych

Bufet zimny:

  • Pasztety 3-rodzaje
  • Tatar wołowy z dodatkami
  • Schab pieczony z ananasem
  • Szynka wieprzowa faszerowana musem pieczarkowym
  • Łosoś wędzony na roszponce z sosem czosnkowym
  • Pałki kurze pieczone w orzechach włoskich
  • Szaszłyki rybne
  • Mozzarella z pomidorami i bazylią
  • Galareta drobiowa
    Śledzik w trzech smakach
  • Sałatka tradycyjna jarzynowa
  • Deski wędlin , serów, wędzonek,
  • Deski mięs pieczystych (boczek,karkówka, schab)
  • Micha smalcu ze skwarkami
  • Sosy zimne (chrzan /ketchup/musztarda/sos tatarski)
  • Pieczywo mieszane
  • Masło

Bufet sałatkowy

  • Mix sałat
  • Oliwki, ogórek, pomidor, pomidor koktajlowy, ogórki kwaszone
  • Cebulki marynowane, seler marynowany, grzyby marynowane,
  • Cebula czerwona, szczypiorek, tuńczyk, feta, itp.
  • Sos czosnkowy, winegret,

Bufet ciepły :

  • Mięsna płyta grillowa z sosami: musztardowym, chrzanowym, myśliwskim,
  • Mix pierogów na kapuście po polsku
  • Ziemniaki gotowane z koperkiem
  • Mix warzyw gotowanych

 

  • Około 22:00

Myśliwska zupa gulaszowa

 Bufet słodki / napoje :

  • Ciasta / owoce mix
  • Napoje bezalkoholowe b/o
  • Napoje alkoholowe butelka wina lub wódki na parę
  • Lampka szampana o północy na osobę
  • OKOŁO 01:00

Prosię pieczone nadziewane